Ola Dilt klar for ny sesong på nye nettsider og med app for mobilen

I år har Norges Orienteringsforbund (NOF) fått laget en mer moderne nettside for turorienteringsoppleggene i Norge. Det er også laget en ny app for både iPhone og Android.

Dette gjør at alle som hadde appen Turorientering inne på mobilen, må fjerne denne først. Og deretter laste inn en ny app med samme navn fra der du kjøper app’er.

Nytt av året, er at det blir digitale kart tilgjengelig for å skrive ut selv på papir. Det blir litt dyrt å kjøpe ett og ett kart, men kjøper du kartpakke (konvolutt) på papir, får du en «konvoluttkode» du kan bruke til å få den digitale gratis i tillegg.

«Konvoluttkoden» er unik og du finner den i en info-brosjyre i kartpakka. Ønsker du å ha bare digitale kart, er det samme pris for alle kartene som å kjøpe kartmappa på papir.

Kjøper du kartene digitalt (for penger eller for «konvoluttkode»), vil du også få digital utgave som passer for å bruke på mobilen. Kartene er georefererte, så GPS-koordinater for postene skal fungere sammen med GPS på mobilen.

Vil du ikke bruke den digitale løsningen, så bruk stemplingsboka og papirkartene som før!

Logg inn på turo.no/oppsal

Første gang du skal inn på den nye nettløsningen, turo.no/oppsal, må du bruke e-postadressen din og lage et nytt passord. Det skyldes at det ikke er lov å eksportere passord fra den gamle løsningen.

På postene vil det i tillegg til bokstavkoder være QR-koder. Disse er unike per arrangør, så dersom du også går Lillodilten, må du lese inn begge kodene på gjestepostene.

I denne nye nettløsningen er mye organisert rundt «turer». Turbloggen er nå per «tur» og det er laget en mulighet for at brukerne kan kommentere her. Hos oss betyr dette at det er en turblogg for hvert kart, siden vi har bestemt at en «tur» er det samme som alle postene på et kart.

Vi vil bruke «Nyheter» på den nye løsningen samt Facebook-gruppa «Ola Dilt»» til å legge ut meldinger som gjelder Ola Dilt og Minidilten til dere. Her kommer det flere tips om nettløsningen etter hvert.

Merk: Allerede nå er det mye informasjon å finne på turo.no/oppsal. Her  ( og på Facebook) vil vi også legge ut salgssteder senere. Minidilt og Prøvepostene vil også bli lagt ut på nett.

Sesongsalg starter på Østmarksetra søndag 3. april kl 10.00 - 12.00

Vi åpner sesongen fra Østmarksetra P-plass søndag 3. april med salg kl 10-12.

Her får du kjøpt kartpakke ( kr. 500), familiehefte ( kr. 50) og Turkart over Østmarka (kr. 200) Vennligst betal med Vipps til 558590 Ola Dilt Oppsal Orientering eller kontant med eksakt beløp.

Det er ikke egne Åpningsposter, men alle postene i 1. periode (inkl. Prøveposter) vil være på plass.

Vi stiller også med bål og pølsegrill, samt kaffe/ saft.

 Vi ønsker velkommen til ny sesong og håper å se dere alle igjen i år!

 
Med vennlig hilsen
Oppsal Orientering og Ola Dilt-gjengen